Blog

Her holder vi dig opdateret med store og små produktnyheder, tips og trick samt seneste nyt fra Bredana Axcite.

AX, AXAPTA eller Dynamics 365?

11.12.2020
Har du svært ved at finde ud af, hvad den seneste version af Dynamics AX hedder? Så er du med sikkerhed ikke den eneste. Vi giver dig overblikket her.   

Styrk dit beslutningsgrundlag med disse tre nye funktioner i Power BI

13.05.2020
Microsofts Power BI-platform har frigivet nye funktioner bygget på kunstig intelligens og Machine Learning, som vil gøre det lettere for forretningsanalytikere og beslutningstagere at overkue forretningsdata og træffe beslutninger.  

Trods Coronakrise: Stort Dynamics 365-projekt holder tidsplanen

06.04.2020
Bredana Axcite har udskiftet alle fysiske kundemøder med online møder via Microsoft Teams. I samarbejdet med lampeproducenten, Frandsen, burde det måske betyde forsinkelser i implementeringen af et stort Dynamics 365-projekt. Men projektet holder tidsplanen.  

Coronakrisen: Vi gør hvad vi kan for at holde hjulene i gang

16.03.2020
Lige nu er Danmark - sammen med resten af verdenen - i en stor økonomisk og samfundsmæssig krise, som ingen af os helt kan forudse konsekvenserne af. Men her hos Bredana Axcite gør vi alt for at gøre vores til at holde hjulene i gang.   

Hvordan håndteres løbende opdateringer i Dynamics 365?

19.02.2020
I dette indlæg giver vores Development Manager, Michael Cronqvist, sine anbefalinger til, hvordan du bedst håndterer de løbende opdateringer i Dynamics 365.  

Hvad vil One Version betyde for din forretning?

11.02.2020
Typisk har det været dyrt og tungt at udskifte ERP-system hvert. 5. eller 10. år. Men med Microsofts One Version-koncept, får du din sidste store opgradering nogensinde, når du opgraderer til Dynamics 365.   

Vælg en implementeringspartner, der passer til din virksomhed

20.01.2020
Det er ikke lige meget, hvilket ERP-partner, du vælger til implementering af dit næste ERP-projekt.Vi giver her vores råd til, hvad du bør være opmærksom på, når du vælger partner.  

Få styr på bekræftede leveringsdatoer

10.01.2020
Styring af bekræftede leveringsdatoer er et kritisk element i forsyningskæden. Få vores anbefaling til, hvordan du løser den udfordring med Dynamics 365 og Axcite Sales Add-on.  

keyboard_arrow_up