Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Bredana Axcite afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. Altid med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-produkter og vores egne værdiskabende løsninger. 

Kommende webinarer

Webinar: Introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management

23.06.2020
På dette webinar får du en introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management, og indblik i de største fordele og de væsentligste forskelle, som systemet tilbyder sammenlignet med sin forgænger, Dynamics AX. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Kom godt i gang med Dual-write

24.06.2020
Dual-write er en ny out-of-the-box tovejsintegration fra Microsoft, som sikrer, at data flyder gnidningsfrit og i realtid mellem applikationerne i Dynamics 365-porteføljen via Common Data Service. Få indblik i mulighederne med Dual-write, og hvordan du kommer godt i gang. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Optimér dine levandør-samarbejder med Dynamics 365 og Axcite Procurement Add-on

25.06.2020
Få indblik i, hvordan du får de bedste systemmæssige betingelser for at løfte kvaliteten af dine leverandørsamarbejder, så du både sparer tid, får bedre overblik og bedre kan vurdere dine leverandørers performance. Det er gratis at deltage.  

keyboard_arrow_up