Events & seminarer

Få inspiration til dit arbejde 

Bredana Axcite afholder løbende seminarer, webinarer og andre arrangementer, hvor vi demonstrerer løsninger, eller tager typiske kundeudfordringer op og kommer med vores bud på værdiskabende løsninger. Altid med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-produkter og vores egne værdiskabende løsninger. 

Kommende webinarer

Webinar: Kom godt i gang med Dual-write

25.08.2020
Dual-write er en ny out-of-the-box tovejsintegration fra Microsoft, som sikrer, at data flyder gnidningsfrit og i realtid mellem applikationerne i Dynamics 365-porteføljen via Common Data Service. Få indblik i mulighederne med Dual-write, og hvordan du kommer godt i gang. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management

03.09.2020
På dette webinar får du en introduktion til Dynamics 365 Supply Chain Management, og indblik i de største fordele og de væsentligste forskelle, som systemet tilbyder sammenlignet med sin forgænger, Dynamics AX. Det er gratis at deltage.   

Webinar: Bliv datadrevet i dit beslutningsgrundlag

09.09.2020
Træffer din virksomhed beslutninger på det rigtige datagrundlag? På dette webinar kommer vi med vores anbefalinger til, hvordan I styrker jeres datagrundlag, og kommer godt i gang med datadrevne beslutningsprocesser. Det er gratis at deltage.   

keyboard_arrow_up