Persondatapolitik

Vedrørende behandling af dine personoplysninger.

1. Introduktion

Denne persondatapolitik redegør for, hvordan Bredana Axcite behandler persondata, der opsamles på de websites, hvor indholdet administreres af Bredana Axcite.

2. Dataansvarlig

Bredana Axcite er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Bredana Axcite kan kontaktes her:

Bredana Axcite
Kokbjerg 29b
6000 Kolding

Bredana Axcite
Bredskifte Allé 11
8210 Aarhus V

axcite@axcite.dk

3. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer rundt på websitet
  • Sender en forespørgsel via websitet
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Downloader materialer
  • Tilmelder sig seminarer og andre events
  • Indsender en jobansøgning

Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

4. Cookies

Bredana Axcites website indsamler og anvender cookies, for at vi løbende kan forbedre og målrette indholdet for brugerne på vores website.

Du kan læse mere om brugen af cookies på dette link.

5. Henvendelser fra websitet

Når du sender en forespørgsel fra websitet – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne registreres i Bredana Axcites systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Bredana Axcite har adgang til oplysningerne.

6. Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Bredana Axcites nyhedsbrev, registreres følgende oplysninger: navn, firma og e-mailadresse.

Ved at tilmelde dig Bredana Axcites nyhedsbrev, giver du Bredana Axcite samtykke til at behandle dine personoplysninger, herunder dit navn, din e-mail, samt yderligere oplysninger i henhold til gældende lovgivning.

Oplysningerne, du afgiver (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i Bredana Axcites systemer – herunder vores CRM-system og vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen, ved at klikke på et link i nyhedsbrevet. Dine oplysninger opbevares herefter i 24 måneder, inden de slettes. Dette gør vi for at sikre, at vi ikke efterfølgende sender informationer til dig, når du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

7. Tilmelding til events

Når du tilmelder dig events, registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Vi skal blandt andet bruge oplysningerne til at planlægge seminaret og kende det nøjagtige antal deltagere. Oplysningerne vil desuden blive anvendt til opfølgning på det pågældende seminar, hvis vi fx vil udsende evalueringer og materialer fra seminaret.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Bredana Axcites systemer – herunder vores CRM-system.

Medarbejdere hos Bredana Axcite har adgang til oplysningerne.

Når du har tilmeldt dig et seminar eller en anden event hos Bredana Axcite, accepterer du samtidig at billeder fra seminaret eller eventen kan blive anvendt til markedsføring af Bredana Solutions på bl.a. sociale medier.

8. Download af materialer

Når du downloader materialer – fx e-bøger – registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed og din e-mailadresse.

Vi bruger oplysningerne til markedsføring af Bredana Axcites ydelser i det omfang, du giver tilladelse hertil.

Oplysningerne (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i Bredana Axcites systemer – herunder vores CRM-system.

9. Bestilling af trykt materiale

Når du bestiller en bog eller andet trykt materiale, hos Bredana Axcite, behandler vi de oplysninger, som du har sendt til virksomheden i forbindelse med bestilling, herunder dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Formålet med behandlingen af dine personoplysninger er at kunne registrere dig som interesseret i det, bogen omhandler - og at følge op telefonisk eller på anden vis.

Bredana Axcite opbevarer dine oplysninger i op til 12 måneder regnet fra tidspunktet for din bestilling.

10. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, fx hvis der er en igangværende tvist, eller hvis der er indgivet en anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.

11. Videregivelse

Bredana Axcite anvender i nogle tilfælde underdatabehandlere. Vi anvender fx leverandører af systemer til udsendelse af nyhedsbreve og eksterne konsulenter, der rådgiver os i forbindelse med analyse- og markedsføringsopgaver.

Bredana Axcite indgår databehandleraftaler med vores eksterne samarbejdspartnere for at sikre, at oplysningerne kun behandles efter vores instrukser, og at den nødvendige sikkerhed er på plads.

Du kan rekvirere en liste med underdatabehandlere ved at skrive til axcite@axcite.dk

12. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os og vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan). Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til axcite@axcite.dk. Vi vil herefter slette dine informationer og underrette vores databehandlere (såfremt vi har udvekslet oplysningerne med en sådan) om at oplysningerne skal slettes.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.  

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte Bredana Axcite på mail axcite@axcite.dk

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk

keyboard_arrow_up