Axcite Inspire

Bliv datadrevet i dit beslutningsgrundlag

GRATIS WEBINAR

Dato

9. september 2020

calendar-date

Tidspunkt

Kl. 14.00-15.00

time-clock-circle


Sted

Webinar

pin

Tilmelding

Tilmeld dig her på siden

check-square

Træffer din virksomhed beslutninger på det rigtige datagrundlag? 

De fleste vil nok nikke anerkendende, når vigtigheden af at træffe datadrevne forretningsbeslutninger diskuteres. Men for mange virksomheder er det lettere sagt end gjort. 

For hvordan sikrer du, at de rette beslutninger træffes, når datasiloer og mange forskellige datakilder mudrer gennemsigtningen i din virksomheds datagrundlag? Og hvordan identificerer du de vigtigste KPI’er, der påvirker eksempelvis salget af dine varer, lagereffektiviteten, kundetilfredsheden, og i sidste ende bundlinjen i din forretning?

Hvem henvender vi os til

Seminaret er målrettet dig, som er direktør eller leder med ansvaret for logistik, produktion, IT eller økonomi i produktionsvirksomheden.


Din vært på webinaret

Dagens vært for webinaret er Michael Christensen, økonomikonsulent hos Bredana Axcite

Michael har mere end 14 års erfaring som konsulent med speciale i økonomi og business intelligence, og han er modulansvarlig for bl.a. Axcite Business Intelligence.

Michael er uddannet revisor, og har arbejdet syv år som regnskabschef, før han kom til Bredana Axcite som konsulent. 

 

Michael Christensen

Application Consultant, Bredana Axcite

Program

8.30 - 9.00  Registrering og morgenbord

9.00 - 9.30  Sådan bliver Industri 4.0 til din konkurrencefordel

Ved Bo P. Winther, salgsdirektør og partner i Bredana Solutions

Undersøgelser viser, at hovedparten af danske industrivirksomheder ikke er nået så langt med den digitale omstilling. I har derfor gode muligheder for at få et forspring til konkurrenterne i 2020, hvis I sigter efter Industri 4.0 initiativer.

Bo P. Winther sætter scenen for Produktionsdagen 2020 og vigtigheden af at fokusere på digital omstilling af værdikæden – herunder produktion, arbejdsgange, processer, samt samarbejde med leverandører og kunder.

9.30 - 10.00  Er kundekonfigurerede varer en udfordring?

Ved Lars Didrichsen, leverancedirektør og partner i Bredana Solutions

Dine (vigtigste) kunder forventer individuel behandling og at få opfyldt unikke krav såsom hurtige tilbudspriser og leveringsplaner. Tendensen mod et stigende antal individuelle løsninger gør det sværere at skalere forretningen og kræver samtidigt knivskarp håndtering af stamdata for ikke at nævne flere tunge ressourcer til at beregne tilbud.

I dette indlæg sætter vi fokus på, hvordan du lever op til kravene til din virksomhed i en tid, hvor du skal levere varer både hurtigere og mere præcist og samtidig være ultra fleksibel.

10.00 - 10.10  Kort pause med en forfriskning

10.10 - 11.10  De vigtigste digitale indsatser i fremtidens værdikæde

Ved Jan Stentoft, Professor på Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse ved Syddansk Universitet

Hvor bør danske produktionsvirksomheder have størst fokus på at digitalisere værdikæden i 2020 – og med hvilket udbytte?

Få værktøjer til hvordan du som virksomhedsleder i Industri 4.0 udpeger de vigtigste digitaliseringsindsatser i fremtidens værdikæde, samt hvad du som virksomhedsleder bør være opmærksom på i forandringsprocesserne i relation til medarbejdere, kunder og leverandører.

11.10 - 11.45  Sådan gør du salgsforecasts til et aktiv i din produktionsplanlægning

Ved Lars Didrichsen, leverancedirektør og partner i Bredana Solutions

Præcise forecasts er starten på mange af forretningens vigtige beslutninger og processer. Alligevel formår mange produktionsvirksomheder ikke at bruge sine historiske data, når de forecaster og disponerer.

Se hvordan du gør dine salgsforecasts til et aktiv i produktionsplanlægningen. Vi viser også, hvordan du sikrer valide datamønstre, samt hvilke områder, du søger informationer fra.  

11.45 - 12.00  Opsamling og spørgsmål

12.00 - 13.00  Frokost og dialog

Lækker frokostbuffet på Scandic og mulighed for dialog med vores konsulenter.

Tilmeld dig seminaret

Seminartiet er gratis.
xx antal pladser.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig vores betingelser for behandling af dine personoplysninger.

keyboard_arrow_up