Vi er stolte af at arbejde for alle vores kunder

Værdi er vores omdrejningspunkt. Merværdi for vores kunder. Bedre bundlinje hos vores kunder. Vi skaber løsninger, der styrker og samler hele forretningen. Se her, hvilke løsninger vi har lavet for vores kunder. Vi lader deres resultater tale for sig selv.

Frandsen

Designvirksomheden Frandsen har med årlige vækstrater på over 10 procent brug for en ERP-løsning, som understøtter deres strategiske ambitioner om digitalisering og øget vækst. Valget er faldet på Microsoft Dynamics 365.  

Frederiksen Scientific

Branchekendskab, konsulenters ”historik” og den rette kemi var blandt udvælgelseskriterierne, da Frederiksen Scientific valgte samarbejdspartner til nyt system.  

HydraSpecma

Med stregkodeløsningen fra Bredana Axcite til Dynamics AX, har HydraSpecma effektiviseret hele plukkeprocessen.  

Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics, der leverer og yder service på elektronik til fly, har valgt Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations - forstærket af Axcite Logistics modulerne fra Bredana Axcite - som afløser for en ældre, egenudviklet løsning.  

F&H

Nordens førende isenkramgrossist vælger Microsoft Dynamics AX 2020 forstærket af Axcite Logistics. ERP-løsningen fra Bredana Axcite skal underbygge F&H's fortsatte vækst.  

ITW Contamination Controls

Bredana Axcite foretrukket til at stå for udvikling og implementering af en Dynamics AX-løsning, da virksomheden flyttede fra Aarhus til Holland.   

Bogense Plast

Udskiftningen af et ældre branchesystem med Dynamics AX 2012 har givet Bogense Plast en hel stribe fordele og styrket hele forretningen i den internationale konkurrence.  

VM Tarm

Integrationen mellem Kardex Remstar lagerautomaterne og Dynamics AX med Axcite Warehouse Mangement giver voldsom tidsbesparelse.  

1 2 
keyboard_arrow_up